Σαντορίνη: Νέο τμήμα “Relax Mammy”

relax_girlΌπως έχουμε ξανράψει στο παρελθόν, στο πλαίσιο υποστήριξης και ανάπτυξης της πνευματικής αγωγής των κάτοικων της Σαντορίνης, ο ΔΑΠΠΟΣ οργανώνει ομάδες χαλάρωσης για μαμάδες, ονόματι “Relax Mammy”. Εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης, δημιουργήθηκε ένα επιπλέον τμήμα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των συμμετεχόντων.

Στο “Relax Mammy” η μαμά μαθαίνει πώς να κρατάει την ισορροπία ανάμεσα στους διαφορετικούς της ρόλους, να ζει στο εδώ και στο τώρα, να αλλάζει αυτά που επιθυμεί, να της αρέσει ο εαυτός της, να χαλαρώνει και να απολαμβάνει την ζωή. Σε ομαδικό πλαίσιο και μέσα από χαλαρή συζήτηση και βιωματικές ασκήσεις εντοπίζει και συζητάει τα θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα.

Τα μαθήματα της νέας ομάδας θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του κλειστού γυμναστηρίου, κάθε Δευτέρα 10:30-11:30 και η συμμετοχή σε αυτά είναι δωρεάν.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις θέσεις, καθώς ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά ομάδα δεν θα υπερβαίνει τα δέκα άτομα, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων είναι η απόκτηση της Αθλητικής Ταυτότητας του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του προγράμματος και σύμβουλο ψυχικής υγείας κ. Γωγώ Αγιαννιωτάκη στο τηλέφωνο 6951817881.

Print Friendly, PDF & Email