Πρόσωπο: Νικόλας Ζαχαρόπουλος

Ο Νικόλας Ζαχαρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Σαντορίνη. Εργάζεται στο φαρμακείο της οικογένειας στα Φηρά, ως φαρμακοποιός, επιχειρηματίας αλλά και σύμβουλος υγείας, σε έναν χώρο οικείο που κέντριζε το ενδιαφέρον του από τότε που ήταν παιδί.

Σπούδασε στην Αθήνα, πρώτα στα ΤΕΙ αισθητικής και κοσμετολογίας και μετέπειτα στη Φαρμακευτική. Εργάστηκε αρχικά για ένα χρόνο στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας Apivita, αποκτώντας πλούτο γνώσεων κυρίως στο κομμάτι φύση και στην προσφορά της στην υγεία. Στη συνέχεια επέστρεψε στη Σαντορίνη, όπου ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία του φαρμακείου. Ως πιο σημαντική στιγμή στη μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία ξεχωρίζει την -με δική του παρότρυνση- καινοτόμα για τα ελληνικά αλλά και τα ευρωπαϊκά δεδομένα εγκατάσταση του ρομπότ στο φαρμακείο Ζαχαρόπουλος, με το οποίο οργανώνεται η αποθήκη και κατά συνέπεια βελτιώνεται η εξυπηρέτηση των πελατών.

Στον λιγοστό του ελεύθερο χρόνο, φροντίζει να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στην επιστημονική κοινότητα, προκειμένου να είναι πάντα σε θέση να προσφέρει αποτελεσματικές  λύσεις. Παράλληλα, ως άνθρωπος με πολύ ενέργεια και λάτρης της τεχνολογίας, ο Νικόλας ετοιμάζει ένα διαδικτυακό project που υπόσχεται να κάνει τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα χρησιμοποιεί τόσο όσο του επιτρέπει το πρόγραμμά του και κυρίως για να ενημερώνεται πάνω σε θέματα της ειδικότητάς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη