“Το βιβλίο των θρύλων” εντυπωσίασε τα παιδιά

Made with Repix (http://repix.it)Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα οι επτά παραστάσεις του παιδικού θεατρικού έργου “Το βιβλίο των θρύλων”. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη, καθώς τις παραστάσεις είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα Δημοτικά σχολεία της Σαντορίνης και της Θηρασιάς (1700 άτομα στο σύνολο).

Οι συντελεστές της παράστασης, ηθοποιοί και σκηνοθέτες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα παιδιά διασκέδασαν, γέλασαν, συμμετείχαν με την παρότρυνση των ηθοποιών, και φυσικά ο ενθουσιασμός απογειώθηκε όταν στη σκηνή ανέβηκε η Σοφία Φιλιππίδου, στο ρόλο της κακιάς μάγισσας, που όμως, όπως σε όλα τα παραμύθια, στο τέλος συντάσσεται με τον νικητή, δηλαδή το καλό!

Η ενέργεια, υποστηρίχτηκε από το Δήμο Θήρας, την Ένωση Λεμβούχων Σαντορίνης, την εταιρεία KKL Natura και πολλούς άλλους φορείς, που με τη χορηγία τους βοήθησαν στην υλοποίησή της.

Σημειώνεται ότι όλα τα παιδιά, μετακινήθηκαν και παρακολούθησαν την παράσταση δωρεάν αφού τα πρακτορεία των κ.κ. Καραβία, Δαμίγου, Σαρρή και Παγώνη μετέφεραν τους μικρούς μαθητές στον κινηματογράφο Villaggio όπου δόθηκαν οι παραστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη