Χριστουγεννιάτικο χωριό από το Σάββατο στα Φηρά – Την Κυριακή το πάρτι έναρξης

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Θήρας και του ΔΑΠΠΟΣ κορυφώνονται με το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που θα στηθεί από αύριο Σάββατο 17/12 στον χώρο των ΚΤΕΛ στα Φηρά. Τρενάκι, παγοδρόμιο, bungee τραμπολίνο, παιδότοποι, Άγιος Βασίλης, face painting, μαλλί της γριάς, ποπ κορν, παραμύθια και πολλές ακόμη εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να μπουν σε εορταστικό κλίμα.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και όλη η μαγεία των εορτών θα έχει ανοικτές πόρτες από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 έως την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017 καθημερινά 12:00-21:00.

Για το μεσημέρι της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου, στις 12:30, έχει προγραμματιστεί το πάρτυ έναρξης του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

to_pneyma_ton_xristougennon
Στιγμιότυπο από την παράσταση “Το πνεύμα των Χριστουγέννων”

Στο πλαίσιο των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στη Σαντορίνη ολοκληρώθηκε χθες (15/12) η σειρά των τεσσάρων παραστάσεων σε Εμπορείο, Πύργο, Μεσαριά και Φηρά του παιδικού θεατρικού έργου «Το πνεύμα των Χριστουγέννων» σε σκηνοθεσία Μάριου Ιορδάνου και θεατρική διασκευή Σοφίας Καζαντζιάν, ενώ όλη την εβδομάδα ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε σχολεία του νησιού, όπου μαζί με τα ξυλοπόδαρα ξωτικά μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά, τραγουδώντας τα κάλαντα υπό τη συνοδεία ακορντεόν.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη