Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου 11-12/11

Η γυναικεία ομάδα και οι κορασίδες του ΑΟ Θήρας, μαζί με την Θύελλα Καμαρίου ήταν οι τρεις εκπρόσωποι της Σαντορίνης που έφεραν θετικά αποτελέσματα κατά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Αναλυτικά:

Στο βόλεϊ, για την 4η αγωνιστική της Volleyleague ο ΑΟ Θήρας νίκησε εκτός έδρας τον Πανναξιακό με 0-3 σετ και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων, οι κορασίδες του ΑΟ Θήρας επικράτησαν επίσης εκτός έδρας του ΑΟ Πάρου με 2-3 σετ.

Στο ποδόσφαιρο, για την 6η αγωνιστική της Γ’ εθνικής ο Πανθηραϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τη Χαλκίδα. Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων της Α’ κατηγορίας, ο Καρτεράδος ηττήθηκε εντός έδρας από τον Αθλητικό Σύλλογο Ίου με σκορ 2-3, η Θύελλα επικράτησε εκτός έδρας του Αστέρα Τραγαίας με το εντυπωσιακό 0-6, ενώ η Λάβα Εμπορείου ηττήθηκε στη Νάξο από τον Πανναξιακό με 2-0. Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην Κ16, ο Πανθηραϊκός έχασε από τον Μαρπησσαϊκό στη Νάξο με σκορ 2-1.

[adning id="140783"]


Στο μπάσκετ, η ομάδα των Φαναριών από τη Νάξο έσπασε το αήττητο σερί των παίδων της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης, αφού ο πίνακας του σκορ στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ έγραψε 49-55. Ανάλογο αποτέλεσμα είχε και ο αγώνας μεταξύ των εφήβων της ΑΕΣ και των Φαναριών που έληξε 53-71 με το ροζ φύλλο αγώνα να πηγαίνει στην ομάδα της Νάξου.

Τέλος, για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ: Λύκοι – Πειρατές 52-44, Γερόλυκοι – Αετός 1 33-63, Αετός 2 – Βετεράνοι 60-68, Επαλαίμαχοι – Πήγασος 60-62, Ζευς – 2 Brothers 63-73.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη