13o Συνέδριο ΣΕΤΕ στις 20 & 21 Οκτωβρίου

sete_logo_400x400«The Strategic Advantages of Greece: Investments & Growth» είναι το θέμα του 13ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα, 20 και Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Το Συνέδριο θα επικεντρώσει τη θεματολογία του σε συγκεκριμένες προτάσεις, όσον αφορά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στις απαιτούμενες επενδύσεις που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα και στις νέες τάσεις επικοινωνίας και προώθησης των τουριστικών προϊόντων.

Στα δύο επίσημα δείπνα του συνεδρίου έχουν προσκληθεί να χαιρετήσουν, ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αλέξης Τσίπρας, ενώ στις εργασίες του Συνεδρίου θα συμμετέχουν σημαντικά στελέχη της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, όπως ο Peter Long, CEO TUI Travel PLC και ο Andree Manning, Head of Global PR,Booking.com.

Τα Συνέδρια «Τουρισμός & Ανάπτυξη» αποτελούν καθιερωμένες παρεμβάσεις του ΣΕΤΕ στο δημόσιο διάλογο για τον τουρισμό και απευθύνονται σε επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτατα & ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και αξιωματούχους του δημόσιου τομέα που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη