Δεκατέσσερις συλλήψεις αλλοδαπών σε αεροδρόμια του Ν. Αιγαίου

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού και των στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών, συνελήφθησαν χθες 27/8 σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά δεκατέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα:

• Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί ηλικίας 18-81 ετών, γιατί μετέβησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης και κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Πολωνία και την Ιταλία.

• Στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 16-41 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

• Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 35-52 ετών, γιατί μετέβησαν στο αεροδρόμιο του νησιού και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις για Βέλγιο, χρησιμοποιώντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη