Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης: 165 οι νέοι αιμοδότες

Από τις τρεις φετινές εθελοντικές αιμοδοσίες στη Σαντορίνη προσφέρθηκαν συνολικά 2.090 μονάδες αίματος

Συγκινητική ήταν για μια ακόμα φορά η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών στο κάλεσμα της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης για συμμετοχή στην 68η εθελοντική αιμοδοσία.

Κατά τη διάρκεια των εννέα ημερών που κράτησε η αιμοδοσία (12-20/10) προσήλθαν συνολικά 957 αιμοδότες, με τους 165 από αυτούς να είναι νέοι, ενώ συγκεντρώθηκαν 863 μονάδες αίματος.

Διαφήμιση

Έτσι, κάνοντας τον απολογισμό για ολόκληρο το 2024, η Σαντορίνη προσέφερε συνολικά 2.090 μονάδες στο κεφάλαιο της εθελοντικής αιμοδοσίας της χώρας μας (Ιανουάριος-Φεβρουάριος – ΠΑΓΝΗ: 523 μονάδες, Μάιος – Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός: 704 μονάδες, Οκτώβριος – Νοσοκομείο Παίδων: 863 μονάδες).

Με ανακοίνωσή της, η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες που προσήλθαν σε αυτό το “πανθηραϊκό πανηγύρι της αγάπης” αλλά και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και επιτυχία της 68ης εθελοντικής αιμοδοσίας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει προς το κλιμάκιο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία” που διενήργησε χωρίς πρόβλημα τις αιμοληψίες.

Το ραντεβού για την επόμενη εθελοντική αιμοδοσία στη Σαντορίνη ανανεώνεται για τον Φεβρουάριο του 2025.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη