24η χρονιά Κινηματογραφικής Λέσχης Θήρας – Το πρόγραμμα μέχρι τα Χριστούγεννα

kileth_logoΗ Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας (Κ.Λ.Θ.), συνεχίζοντας την παρουσία της για 24η χρονιά στα χειμερινά πολιτιστικά δρώμενα της Σαντορίνης, με ανακοίνωσή της πληροφορεί τους φίλους και τα μέλη της ότι η έναρξη της φετινής περιόδου προβολών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 05/11/2016.

Η Κ.Λ.Θ. για το πρώτο μέρος του προγράμματός της (από 05/11/2016 έως 17/12/2016) έχει προγραμματίσει την προβολή των παρακάτω ταινιών:

[col type=”half”]

5/11: «Αστακός»
12/11: «Η ολοκαίνουργια Καινή Διαθήκη»
19/11: «Ο λύκος της ερήμου»
26/11: «PRIDE»

[/col]

[col type=”half last”]

3/12: «Σκοτεινές ψυχές / Anime nere»
10/12: «Truman»
17/12: «H ελιά»

[/col]

Οι προβολές των ταινιών πραγματοποιούνται, όπως κάθε χρόνο, στο αμφιθέατρο του Οινοποιείου Μπουτάρη, στο Μεγαλοχώρι και αρχίζουν στις 20:45.

“Και αυτή τη χρονιά, συναισθανόμενοι την δύσκολη οικονομική συγκυρία, διατηρήσαμε σε πολύ χαμηλή τιμή την συνδρομή των μελών μας: 10 € + την πρώτη ταινία δωρεάν – 5 € εισιτήριο για τις υπόλοιπες ταινίες ή εφάπαξ συνδρομή 70 € – ελεύθερη είσοδο για όλες τις προβολές. Η τιμή του εισιτηρίου για τα μη μέλη έχει διαμορφωθεί στα 6 €” αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Κ.Λ.Θ.

Το Δ.Σ. της Κ.Λ.Θ. απευθύνει ευχαριστίες στο κοινό της που την στηρίζει όλα τα χρόνια της λειτουργίας της, παγιώνοντάς την ως έναν ζωντανό χώρο πολιτισμού και συνάντησης των κατοίκων του νησιού, καθώς και στο Οινοποιείο Μπουτάρη και τους ανθρώπους του, που και αυτό το έτος στηρίζουν την προσπάθειά της.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη