2 χρυσά, 1 χάλκινο για σαντορινιά κρασιά σε διαγωνισμό στη Γαλλία

Ακούστε το άρθρο

challenge_international_du_vinΤρεις νέες σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν τα σαντορινιά κρασιά στον καταξιωμένο Διεθνή Οινικό Διαγωνισμό της Γαλλίας Challenge Ιnternational Du Vin 2014.

Η Σαντορίνη βαρέλι 2012 του Κτήματος Αργυρού βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο, ενώ δύο μετάλλια απέσπασε και η SantoWines, ένα χρυσό για το Νυχτέρι του 2013 και ένα χάλκινο για το Σαντορίνη Ασύρτικο του 2013.

Ο διαγωνισμός, που φέτος συμπλήρωσε 38 χρόνια, γίνεται κάθε χρόνο στο Bordeaux και σε αυτόν δοκιμάζονται περισσότεροι από 5000 οίνοι από 38 χώρες, ενώ η επιτροπή των γευσιγνωστών απαρτίζεται από 800 μέλη (επαγγελματίες του κλάδου και οινοδημοσιογράφοι).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη