4-1 ο Πανθηραϊκός τη Θύελλα Καμαρίου

Με 4-1 επιβλήθηκε ο Πανθηραϊκός της Θύελλας Καμαρίου στην 2η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων, το απόγευμα της Τετάρτης 24/2, στο γήπεδο των Φηρών.

Για τον Πανθηραϊκό σκόραραν οι Βέρμπης με χατ τρικ (στο 22′, 86′, 92′) και ο Μπρέσκα στο 48′. Για τους φιλοξενούμενους το γκολ πέτυχε ο Δαβίλας στο 75′.

Το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κυκλάδων στην Α’ κατηγορία διεξάγεται σε δύο ομίλους των έξι ομάδων. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των αγώνων, οι τρεις πρώτοι των δύο ομίλων αγωνίζονται μεταξύ τους σε αγώνες μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων. Οι τρεις τελευταίοι αγωνίζονται σε μπαράζ για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Από τον 2ο όμιλο, προκρίθηκαν οι Πανθηραϊκός (1ος), Πανναξιακός (2ος), Θύελλα Καμαρίου (3η) και στους αγώνες μπαράζ αντιμετωπίζουν τους τρεις πρώτους του 1ου ομίλου, ΑΟ Μυκόνου, ΑΟ Σύρου και Άνω Μερά. Οι πρώτοι των ομίλων ξεκινούν τα μπαράζ με +3 βαθμούς και οι δεύτεροι με +1.

Μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, η βαθμολογία έχει ως εξής:
1. Πανθηραϊκός, 9 βαθμοί
2. ΑΟ Μυκόνου, 7 βαθμοι
3. ΑΟ Σύρου, 5 βαθμοί
4. Πανναξιακός, 4 βαθμοί
5. Άνω Μερά, 0 βαθμοί
6. Θύελλα Καμαρίου, 0 βαθμοί

Πανθηραϊκός-ΑΟ Σύρου το Σάββατο για τον τελικό Κυπέλλου
Στο μεταξύ, το Σάββατο 27/2 ο Πανθηραϊκός αντιμετωπίσει στην Νάξο τον ΑΟ Σύρου, για τον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων. Η δίοικηση ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσει σκάφος από το Αμμούδι για μετάβαση στη Νάξο και αυθημερόν επιστροφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, καλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο: 6972051093 Συνολικό κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ / άτομο.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη