4ο Φεστιβάλ Τέχνης και Λογοτεχνίας της Καλντέρα, 11-13 Σεπτεμβρίου

κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Λέξεις και σκέψεις, νότες κι αστέρια δίνουν ραντεβού στις 11-13 Σεπτεμβρίου, σε μια μικρή ταράτσα στην Οία, αγναντεύοντας το Αιγαίο. Πρόκειται για το Φεστιβάλ Τέχνης και Λογοτεχνίας της Καλντέρα, που διοργανώνει για τέταρτη χρονιά το βιβλιοπωλείο Atlantis Books, μία “μάζωξη” στη Σαντορίνη που συμπεριλαμβάνει λέξεις, σκέψεις, τέχνη, μουσική (και ντόπιο κρασί).

Ανάμεσα στους φετινούς καλεσμένους του φεστιβάλ είναι οι David Sedaris, Billy Collins, Ross Daly, Julian Gargiulo, Σώτη Τριανταφύλλου, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Αύγουστος Κορτώ, ενώ θα γίνουν και αναγνώσεις ποιημάτων του Κ.Π. Καβάφη καθώς και προβολές επηρεασμένες από τον ίδιο, από το Αρχείο Καβάφη. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στους χώρους του βιβλιοπωλείου αλλά και στο Πανηγυρόσπιτο-Πνευματικό Κέντρου Αγίου Γεωργίου Οίας.

Με αφορμή τη φετινή εκδήλωση, ο ιδρυτής του βιβλιοπωλείου κος Craig Walzer αναφέρει: “Το Caldera Festival 2015 είναι το μεγαλύτερό μας μέχρι στιγμής. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη λίστα των συμμετεχόντων που εξακολουθεί να μεγαλώνει. Ελπίζουμε το event να ενισχύσει τη μεγαλύτερη fund-raising της επόμενης δεκαετίας: θέλουμε να αγοράσουμε το πιο όμορφο κτίριο στη Σαντορίνη, ένα πετρόκτιστο οίκημα, έναν λαβύρινθο από σπηλιές στο διπλανό χωριό και να το μετατρέψουμε σε ένα Writers & Αrtists Residency. Θα σας πούμε περισσότερα πάνω σε αυτό σύντομα. Για την ώρα ξεκινάμε με ένα Καλώς ήρθατε και Μείνετε Ενθουσιασμένοι!”

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη