Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 20-21/10

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στην Γ’ εθνική μέτρησε η Θύελλα Καμαρίου, που επικράτησε των Αγίων Αναργύρων με σκορ 1-0, σε παιχνίδι που διεξήχθη για την 4η αγωνιστική του 7ου ομίλου, το μεσημέρι της Κυριακής 21/10, στο Καμάρι. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 24′ με τον Γιώργο Ρέτζο να σκοράρει με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ερρίκου.

Αντίθετα, ο Πανθηραϊκός για την 4η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ’ εθνικής γνώρισε την ήττα (δεύτερη εκτός έδρας για φέτος) από το Αιγάλεω. Αν και η ομάδα της Σαντορίνης βρέθηκε να προηγείται στο 31′ με γκολ του Κόντι, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με γκολ των Φαρινόλα και Βέρμπη στο 52′ και 88′ αντίστοιχα.

Το Αιγάλεω θα ταξιδέψει το ερχόμενο Σάββατο στη Σαντορίνη για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική με τη Θύελλα Καμαρίου. Ο Πανθηραϊκός θα αγωνιστεί στην Κόρινθο απέναντι στην τοπική ομάδα.

[adning id="140783"]

Για το πρωτάθλημα ανδρών στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο ΑΟ Πύργου μπήκε με το δεξί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις αφού νίκησε με 2-0 τον ΑΣ Ίου.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην κατηγορία Κ14 η Θύελλα Καμαρίου ηττήθηκε εντός έδρας με 1-4 από τον ΠΑΣ Νάξου, ενώ ο Πανθηραϊκός αντιμετώπισε επίσης τον ΠΑΣ Νάξου και επικράτησε με 2-1.

Στο μπάσκετ, η γυναικεία ομάδα της ΑΕ Σαντορίνης νίκησε -μετά από έναν αγώνα με πολλά απρόοπτα- με 28-17 τον ΤΑΚ Περιστεριώνα, ενώ αντίθετα η αντρική ομάδα, με σημαντικές ελλείψεις λόγω τραυματισμών, ηττήθηκε με 37-87 από την καλά προετοιμασμένη ομάδα ΑΠΑΣ Τα Φανάρια.

Την ερχόμενη εβδομάδα, στην αθλητική δράση μπαίνει και ο ΑΟ Θήρας, καθώς ξεκινά το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη