Περισσότερα νέα σε συντομία

Από την Τρίτη 23/7 μέχρι και την Πέμπτη 25/7, ώρες 08:00-14:00, η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων θα συνεχίζει να παραλαμβάνει τοματάκι στο εργοστάσιο “Σάντο” στον Μονόλιθο.

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Ιταλίας στην Ελλάδα κ. Luigi Marras είχε στις 19/7 στο γραφείο του στη Σύρο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, εστιάζοντας κυρίως στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού και της προσέλκυσης επενδύσεων, στο πλαίσιο της ήδη καλής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δύο χωρών.

Απεβίωσε αιφνιδίως την Παρασκευή 19/7 ο ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας Ιμπραχήμ Αλαουάντ, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένειά του, σε φίλους, συνεργάτες και ασθενείς του.

Το Σαββατοκύριακο 27-28/7, ώρα 12:00, ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης συνδιοργανώνει μαζί με τον Ναυτικό Όμιλο Φολεγάδρου διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας για παιδιά 7-15, έξω από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Βλυχάδα. Η απονομή των μεταλλίων θα γίνει την Κυριακή στις 19:00.

Συγχαρητήριες επιστολές στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννη Βρούτση, στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, στον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και στον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα, καθώς και σε όλους τους Κυκλαδίτες και Δωδεκανήσιους βουλευτές που εξελέγησαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, ευχόμενος σε όλες και όλους δημιουργική και γόνιμη θητεία.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη