Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 16-17/11

Βόλεϊ
Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, ο ΑΟ Θήρας ο νικητής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με 2-3 σετ μέσα στην έδρα των πρασίνων. Η ομάδα της Σαντορίνης συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, στο +1 από τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Ποδόσφαιρο
Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Θύελλα Καμαρίου για την 9η αγωνιστική της Γ’ εθνικής, επικρατώντας της Κηφισιάς με 1-2. Σε συνδυασμό και με την ισοπαλία της Καλλιθέας, η Θύελλα αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση του ομίλου της, όπου ισοβαθμεί με την Καλλιθέα. Αντίθετα, ο Πανθηραϊκός δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη το ντεμπούτο του νέου προπονητή Μανώλη Παπαματθαιάκη και παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην ομάδα του Κερατσινίου. Με 13 βαθμούς, η ομάδα της Σαντορίνης είναι στην 6η θέση του ομίλου, στο -7 από την κορυφή.

Για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων, ο ΑΟ Καρτεράδος αν και προηγήθηκε, τελικά ηττήθηκε με 1-2 από τον ΑΟ Σύρου εντός έδρας, ενώ ο ΑΟ Πύργου που άνοιξε το σκορ στο γήπεδο της Μυκόνου, τελικά ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΑΟ Μυκόνου με σκορ 4-1.

Για το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας των Κυκλάδων, η δεύτερη ομάδα του Πανθηραϊκού ηττήθηκε στη Νάξο από το Φιλώτι με 5-2.

Για το πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ14, Πανθηραϊκός και Θύελλα Καμαρίου ήρθαν αντιμέτωποι, με τον Πανθηραϊκό να επικρατεί με σκορ 5-0. Διπλά επιτυχημένη ήταν για την Κ12 του Πανθηραϊκού η απόβαση στη Νάξο, καθώς η ομάδα κέρδισε με 0-2 τον ΠΑΣ Νάξου και με 0-5 το Φιλώτι.

Μπάσκετ
Με ανάμικτα συναισθήματα γύρισαν από τη Νάξο οι ομάδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης, καθώς οι μεν έφηβοι συνέτριψαν με σκορ 36-80 τον Πανναξιακό, όμως οι άντρες ηττήθηκαν με 66-56 από το αντίστοιχο τμήμα του Πανναξιακού.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη