Νέα δυνατότητα ξενάγησης στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας “Δ. Νομικός”

Ατομικές συσκευές ακουστικής ξενάγησης παρέχει από τις αρχές Ιουλίου στους επισκέπτες του το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας “Δ.Νομικός”. Η ακουστική ξενάγηση είναι διαθέσιμη σε πέντε γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά) και παρέχεται χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Φυσικά συνεχίζει να προσφέρεται και η δυνατότητα ξενάγησης από εξειδικευμένους ξεναγούς κατόπιν συνεννόησης.

Η συλλογή του Μουσείου περιλαμβάνει μηχανές επεξεργασίας τομάτας, παλιά εργαλεία, τις πρώτες ετικέτες, την κυτιοποιία καθώς και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό με μαγνητοσκοπημένες αφηγήσεις ανθρώπων που εργάστηκαν στο εργοστάσιο.

Η επίσκεψη στο μουσείο γίνεται σύμφωνα με τα αναγκαία υγειονομικά πρωτόκολλα. Για την είσοδο στον κλειστό χώρο του μουσείου συστήνεται η χρήση μάσκας, ενώ κατά τη διάθεση των συσκευών ξενάγησης τηρούνται όλα τα μέτρα πρόληψης, ασφάλειας και υγιεινής, δηλαδή:
– Οι συσκευές διατίθενται στους επισκέπτες από εξειδικευμένο προσωπικό που βρίσκεται πίσω από πάγκο με προστατευτικό διαχωριστικό πλεξιγκλάς. Το προσωπικό είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα είδη προστασίας καθώς και με απολυμαντικό διάλυμα.
– Οι συσκευές ξενάγησης καθώς και ο χώρος διάθεσης αυτών απολυμαίνονται διαρκώς.
– Κάθε συσκευή τοποθετείται σε ειδική προστατευτική ζελατίνη, η οποία μετά τη χρήση της απολυμαίνεται.
– Η αποθήκευση και φόρτιση των συσκευών γίνεται σε περιβάλλον μη προσβάσιμο σε τρίτους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες ξενάγησης στον χώρο του Βιομηχανικού Μουσείου Τομάτας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2286085141 ή μέσω email στο info@tomatomuseum.gr

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη