Celestyal Cruises: Τον Απρίλιο η επανέναρξη των κρουαζιέρων στο Αιγαίο

Για τον Απρίλιο μεταθέτει η Celestyal Cruises την επανέναρξη των κρουζιέρων της, αντί του Μαρτίου που είχε προγραμματίσει αρχικά. Λόγω των συνεχιζόμενων ταξιδιωτικών περιορισμών διεθνώς και της αναστολής λειτουργίας των ελληνικών λιμανιών για τα κρουαζιερόπλοια εξαιτίας της πανδημίας, η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι η τουριστική περίοδος για το 2021 θα ξεκινήσει στις 24 Απριλίου με το Celestyal Crystal και την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων “Ειδυλλιακό Αιγαίο” (Αθήνα-Κουσάντασι-Ρόδος-Κρήτη-Σαντορίνη-Μήλος-Μύκονος-Αθήνα).

Οι επιβάτες που έχουν κρατήσεις για τις κρουαζιέρες που ήταν προγραμματισμένες για το Μάρτιο και νωρίς τον Απρίλιο και ακυρώθηκαν, θα λάβουν πιστωτικό σημείωμα  για μία μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit/ FCC) με δυνατότητα επιστροφής του 100% του καταβληθέντος ποσού, συν δώρο ένα επιπλέον πιστωτικό σημείωμα, ισάξιο με το 20% του ναύλου της κρουαζιέρας που έχει καταβληθεί για μία μελλοντική κράτηση. 

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει επίσης τις αναχωρήσεις του Celestyal Olympia για τις κρουζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων “Εικόνες του Αιγαίου” από το Λιμάνι του Πειραιά στο Λιμάνι του Λαυρίου. Η πρώτη κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων “Εικόνες του Αιγαίου” θα ξεκινήσει στις 26 Απριλίου, ενώ τα δρομολόγια τριών διανυκτερεύσεων “Εικόνες του Αιγαίου” θα ξεκινήσουν στις 30 Απριλίου. Η Σαντορίνη περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα και των δύο κρουζιέρων.

Η εταιρεία θα έχει αποκλειστική χρήση του επιβατικού σταθμού στο Λαύριο για τις μέρες που έχει αναχώρηση και άφιξη, “εξασφαλίζοντας έτσι μια βελτιωμένη και ταχύτερη εμπειρία επιβίβασης και αποβίβασης”, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση. 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη