Θησέας Κυκλάδων: Διαδικτυακό σεμινάριο ενδυνάμωσης για εκπαιδευτικούς

Τo Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “Θησέας Κυκλάδων” σε συνεργασία με το 1ο ΠΕ.ΚΕ.Σ Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο ενδυνάμωσης για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, με τίτλο: “Φροντίζοντας τον εαυτό και τις σχέσεις μου… χτίζω ασφάλεια… προχωρώ… σχεδιάζω… ονειρεύομαι…”

Στόχος του σεμιναρίου είναι, μέσα από την δημιουργία ενός κατάλληλου και ασφαλούς πλαισίου μοιράσματος και την αξιοποίηση δημιουργικών και βιωματικών δραστηριοτήτων, να αναδειχθούν δυνάμεις και δεξιότητες χρήσιμες για την φροντίδα του εαυτού και του ρόλου των εκπαιδευτικών. Το σεμινάριο αποτελείται από τρία αυτοτελή εργαστήρια που με αρχή την αυτοφροντίδα, αξιοποιούν την σχέση και φτάνουν στο σχεδιασμό και το ονείρεμα.

Πιο αναλυτικά:

1ο Εργαστήριο “Αυτοφροντίδα”, 19 Μαρτίου 2021, 18:00-21:00
2ο Εργαστήριο “Σχετίζεσθαι”, 2 Απριλίου 2021, 18:00-21:00
3ο Εργαστήριο “Σχεδιασμοί”, 16 Απριλίου 2021, 18:00-21:00

Οι εκπαιδευτικοί προτείνεται να συμμετάσχουν σε όλα τα εργαστήρια, καθώς αποτελούν μια ενότητα, ενώ ταυτόχρονα το καθένα διατηρεί την αυτονομία του.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ μέχρι τις 17/3.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 24 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και σε περίπτωση αυξημένων αιτημάτων τα εργαστήρια θα επαναληφθούν.

Τα εργαστήρια θα γίνουν μέσω της πλατφόρμας ZOOM.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη