Δήμος Θήρας: Εντατικές εργασίες στα σχολεία για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα συνεργεία του Δήμου Θήρας εκτελούν όλες τις απαραίτητες εργασίες για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία των σχολικών εγκαταστάσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Από την αρχή του καλοκαιριού προτεραιότητα δόθηκε σε εκτεταμένης κλίμακας εργασίες στα σχολικά κτήρια, οικοδομικές εργασίες με τη διαμόρφωση νέων χώρων διδασκαλίας, επισκευές και αντικαταστάσεις δαπέδων και άλλων δομικών τμημάτων. Παράλληλα, έγιναν όλες οι απαραίτητες καταγραφές ελλείψεων και προχώρησαν οι διαδικασίες προμήθειας εξοπλισμού.

Συγκεκριμένα, στο Γυμνάσιο Μεσαριάς έγινε διαμόρφωση νέων χώρων διδασκαλίας, αντικατάσταση δαπέδων και τοποθέτηση αντιολισθητικών πλακιδίων στις αίθουσες εργαστηρίων, καθώς και αντικατάσταση πολυμηχανήματος.

Στο Γυμνάσιο των Φηρών ολοκληρώθηκε η μελέτη και αντικατάσταση των κουφωμάτων του συγκροτήματος και εξοπλίστηκε η δεύτερη αίθουσα εργαστηρίων Η/Υ.

Στο Γυμνάσιο Εμπορείου πραγματοποιήθηκαν οικοδομικές εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης αιθουσών διδασκαλίας, ελαιοχρωματισμοί και καλλωπισμός του προαύλιου χώρου.

Οι εργασίες των συνεργείων του Δήμου Θήρας, υπό την εποπτεία του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρη Σιγάλα, συνεχίζονται ώστε να είναι έτοιμα τα σχολεία να υποδεχτούν σε λίγες ημέρες τους μαθητές. Παράλληλα ολοκληρώνονται οι επισκευαστικές εργασίες και προμήθειες και στα σχολικά κτήρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη