Ξενοδοχείο Hyatt στον Βουρβούλο της Σαντορίνης

Στο χαρτοφυλάκιο της The Unbound Collection by Hyatt θα ενταχθεί το νέο ξενοδοχείο Magma Resort Santorini, ιδιοκτησίας της εταιρείας Thera Island Suites ΑΕ, της οικογένειας Παπακαλιάτη, μέσω συμφωνίας franchise με θυγατρική εταιρεία της Hyatt Hotels Corporation. Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει σε λίγους μήνες, εγκαίρως για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο και τη διαχείρισή του έχει αναλάβει η SWOT Hospitality.

To Magma Resort Santorini βρίσκεται στις πλαγιές του Βουρβούλου, στην ανατολική πλευρά του νησιού, με θέα στο Αιγαίο και την Ανάφη, και θα έχει 59 δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων τα 46 με ιδιωτικές πισίνες και υδρομασάζ. Θα είναι το πρώτο θέρετρο που συνδέεται με τη Hyatt στα ελληνικά νησιά, στο πλαίσιο της στρατηγικής του αμερικανικού κολοσσού να αυξήσει το αποτύπωμά του σε ανεξάρτητα πολυτελή brands σε βασικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς αναψυχής.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Hyatt, το εστιατόριο του ξενοδοχείου θα λέγεται Magma by Spondi, υπό την επιμέλεια βραβευμένου σεφ με δύο αστέρια Michelin, ενώ το μενού θα περιλαμβάνει εκλεκτές επιλογές για φαγητό σε συνδυασμό με διάσημα κρασιά από τον ξακουστό αμπελώνα του νησιού.

Το σύστημα κρατήσεων του ξενοδοχείου έχει ανοίξει και δέχεται κρατήσεις από 1/6. Το κόστος για διαμονή 2 ατόμων (με ευελιξία ακύρωσης) την 1η Ιουνίου ξεκινά από 570 ευρώ, ενώ στις 31 Ιουλίου ξεκινά από 680 ευρώ.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη