Ξεκίνησαν οι πτήσεις Αθήνα-Βοστώνη με τη Delta Air Lines

Τη νέα της γραμμή μεταξύ της Αθήνας και του Διεθνούς Αεροδρομίου Logan της Βοστώνης εγκαινίασε χθες (29/5) η Delta Air Lines. Το νέο δρομολόγιο έρχεται μόλις μία εβδομάδα αφότου η Delta ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τη SKY Express, προσφέροντας συνδέσεις από την Ελλάδα στις ΗΠΑ, μέσω Αθήνας. Η συμφωνία επιτρέπει στους πελάτες της Delta να πετούν με 34 δρομολόγια της SKY Express από τα ελληνικά νησιά και την Κύπρο προς την Αθήνα και στη συνέχεια να συνδέονται με τις απευθείας πτήσεις της Delta προς Ατλάντα, Βοστώνη και Νέα Υόρκη-JFK.

Η πρώτη πτήση άφιξης της Delta από τη Βοστώνη αλλά και η πτήση αναχώρησης από την Αθήνα προς Βοστώνη είχαν 100% πληρότητα. Οι επιβάτες απόλαυσαν μια εορταστική ατμόσφαιρα πριν από την πτήση τους, στην τελετή κοπής της τούρτας και της κορδέλας για την έναρξη των νέων δρομολογίων.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε τα εγκαίνια του δρομολογίου προς Βοστώνη αυτό το Σαββατοκύριακο κάτι που επίσης σηματοδοτεί μια χρονιά ρεκόρ στα δρομολόγια της Αθήνας”, δήλωσε ο Nicolas Ferri, αντιπρόεδρος της Delta. “Αυτή είναι μια στιγμή ορόσημο για εμάς και η πληρότητα των πτήσεών μας δείχνουν τη μεγάλη ζήτηση για ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι”, πρόσθεσε.

Οι πτήσεις εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, ως εξής:

– DL240 Αναχώρηση από Βοστώνη στις 20:10 και άφιξη στην Αθήνα στις 12:30 (την επόμενη ημέρα)
– DL241 Αναχώρηση από Αθήνα στις 14:15 και άφιξη στη Βοστώνη στις 17:55

Με αφορμή την επανεκκίνηση της αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Αθήνας και Βοστωνης, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας δήλωσε: “Με βάση τη στρατηγική την οποία χαράξαμε, τον χειμώνα, έχουμε ήδη στην πρωτεύουσα 500.000 ταξιδιώτες απευθείας από την Αμερική: από την Ατλάντα, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον. Και πλέον και από τη Βοστώνη. Με πολύ μεγάλη χαρά, είδα το Σαββατοκύριακο τις εκδηλώσεις της Delta από τη Βοστώνη με το Προξενείο μας, με τους Ομογενείς μας και με τους ταξιδιώτες που “καλοβλέπουν” το γεγονός ότι επανεκκίνησε η απευθείας πτήση Βοστώνη-Αθήνα, έπειτα από σχεδόν τρεις δεκαετίες. Όλα αυτά δίνουν φυσικά προστιθέμενη αξία στο τουριστικό μας προϊόν, καθώς μεταφράζονται σε ανάπτυξη, επενδύσεις οι οποίες έρχονται για να μείνουν και ενίσχυση των εσόδων από τη μεταφορά εμπορευμάτων, καθ’ όλη τη χρονιά”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη