Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Ψηφιακή καμπάνια για την προβολή Σαντορίνης και Μυκόνου σε διεθνείς αγορές

Την ψηφιακή διαφημιστική προβολή της Σαντορίνης και της Μυκόνου σε χώρες του εξωτερικού έχει δρομολογήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έναντι 24.800 € (με ΦΠΑ). Το κόστος θα καλυφθεί από το Τμήμα Τουρισμού Κυκλάδων.

Ανάδοχος του έργου ορίστηκε η εταιρεία Tourism Generis, η οποία σε συνεργασία με την Travel Audience ανέλαβε την προβολή των δύο “ναυαρχίδων” του ελληνικού τουρισμού σε Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Ολλανδία και Βέλγιο, μέσω προγραμματικής διαφήμισης στο διαδίκτυο (online programmatic advertising).

Σύμφωνα με τη σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της εταιρείας, η καμπάνια θα υλοποιηθεί με τη χρήση δύο banners διαφόρων μεγεθών, ένα για τη Σαντορίνη και ένα για τη Μύκονο. Ο συνολικός αριθμός εμφανίσεων (impressions) των banners ανέρχεται συνολικά σε τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια. Η κατανομή των εμφανίσεων ανά χώρα αρχικά προσδιορίζεται από τον αλγόριθμο της εταιρείας Travel Audience, ενώ κατά τη διάρκεια της καμπάνιας επαναπροσδιορίζεται με κριτήριο την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα της καμπάνιας σε κάθε χώρα.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την τροποποίηση της υλοποίησης της καμπάνιας σε μία χώρα, στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια της υλοποίησης προκύψουν περιορισμοί στον εξερχόμενο τουρισμό της συγκεκριμένης χώρας, ως αποτέλεσμα ταξιδιωτικών περιορισμό της πανδημίας Covid-19 ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία που θα σχετίζεται με τις γενικότερες εξελίξεις που προκύπτουν από την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία. Σε τέτοια περίπτωση, η σύμβαση διευκρινίζει ότι οι εμφανίσεις της καμπάνιας θα μεταφερθούν σε άλλη ή άλλες χώρες από τις προαναφερόμενες.

Αντίστοιχα, η Περιφέρεια μπορεί να ζητήσει την τροποποίηση της υλοποίησης της καμπάνιας συγκεκριμένου νησιού, αν προκύψουν περιορισμοί στον εισερχόμενο τουρισμό λόγω Covid-19. Σε αυτή την περίπτωση, οι εμφανίσεις των banner του συγκεκριμένου νησιού θα μεταφερθούν στου άλλου.

Για όλες τις παραπάνω ενέργειες η ανάδοχος εταιρεία οφείλει στο τέλος να καταθέσει μία αναλυτική έκθεση πεπραγμένων, η οποία θα περιλαμβάνει τις παραπάνω υπηρεσίες, καθώς και τα αποδεικτικά μέσα των ενεργειών που προέβη. Επίσης, θα καταθέτει εβδομαδιαία έκθεση impressions/clicks/CTR (%) μετά τον 1ο μήνα.

Η σύμβαση υπεγράφη στις 25/5/22. Το χρονικό διάστημα της προβολής των δύο νησιών ορίζεται στις 90 ημέρες και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τις 31/10/22.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη