Lost Atlantis Experience Museum: Στις κορυφαίες επιλογές των ταξιδιωτών στο Trip Advisor για το 2022!

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει τη λειτουργία του το Μουσείο για την Ατλαντίδα και την ιστορία της Σαντορίνης, στο Μεγαλοχώρι. Χάρη στους εκατοντάδες επισκέπτες του και στις θετικές κριτικές που αποκομίζει καθημερινά, βρίσκεται στις κορυφαίες επιλογές του Trip Advisor με την τιμητική διάκριση Travelers Choice!

Με τεχνολογίες αιχμής που σπάνια συναντάμε σε μουσεία, το Lost Atlantis Experience προβάλλει με μοναδικό τρόπο τον πολιτισμό και ιστορία του νησιού. Από την τρισδιάστατη εκτύπωση και την επαυξημένη πραγματικότητα (Augmented Reality) μέχρι τις ολογραφικές και διαδραστικές προβολές, το μουσείο κάνει μια υποδειγματική χρήση της πληροφορικής του μέλλοντος. Είναι εντυπωσιακό πως όλα τα εκθέματα χρησιμοποιούν κάποια μορφή πρωτοποριακής τεχνολογίας και διασκεδαστικής αλληλεπίδρασης, χωρίς όμως να απαιτούν καμία βοήθεια, οδηγία ή εκμάθηση.

Το μουσείο Χαμένης Ατλαντίδας βρίσκεται στο Μεγαλοχώρι και είναι επισκέψιμο για την περίοδο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 19:00. Η επίσκεψη διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Γενική είσοδος: 12 ευρώ, 6 ευρώ (για παιδιά 6-12 ετών). Για τους κατοίκους του νησιού το εισιτήριο διαμορφώνεται αντίστοιχα στα 9 και 5 ευρώ.

Για επικοινωνία και κρατήσεις: Τηλ: 2286085076 | e-mail: info@lost-atlantis.com | web: www.lost-atlantis.com

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη