Fraport Greece: Χαμηλότερες χρεώσεις αεροδρομίων για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

Νέο αναπτυξιακό κίνητρο για την εισαγωγή νέων διεθνών δρομολογίων κατά τους χειμερινούς μήνες και την προσέλκυση επιπλέον επιβατών θα εφαρμόσει η Fraport Greece, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

H εταιρεία θα προσφέρει επιδότηση στις χρεώσεις των 14 αεροδρομίων που διαχειρίζεται, η οποία κυμαίνεται από 25% έως 50%, με στόχο να ενθαρρύνει τους αερομεταφορείς να προγραμματίσουν την έναρξη του πτητικού τους έργου νωρίτερα ή ακόμα και την παράτασή του πέραν της περιόδου αιχμής. Το κίνητρο τίθεται σε εφαρμογή από τον Οκτώβριο του 2023 και θα αφορά στους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο, Μάρτιο και Απρίλιο.

“Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αποτελεί εθνικό στόχο. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διαχείριση των 14 αεροδρομίων, η προώθηση των προορισμών που εξυπηρετούμε στις αγορές του εξωτερικού καθώς και η μείωση της εποχικότητας αποτελούν στρατηγικές μας προτεραιότητες. Στο πλαίσιο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τα ζητούμενα των αεροπορικών εταιρειών και των τοπικών κοινωνιών, σχεδιάσαμε αυτό το νέο αναπτυξιακό κίνητρο, στηρίζοντας έμπρακτα την εθνική προσπάθεια για την προσέλκυση επιπλέον τουριστικών ροών κατά τους μήνες χαμηλής ζήτησης”, δήλωσε σχετικά ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece Γιώργος Βήλος.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη