Δήμος Θήρας: Διαγωνισμός για την αναβάθμιση έξι παιδικών χαρών

Ο Δήμος Θήρας προκηρύσσει ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας και τοποθέτησης εξοπλισμού για την αναβάθμιση έξι παιδικών χαρών του Δήμου Θήρας, προϋπολογισμού 470.507 € (με ΦΠΑ 24%).

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού παιδικής χαράς και αστικού εξοπλισμού για την βελτίωση και αναβάθμιση των χώρων του Δήμου Θήρας, ώστε να ενισχυθεί η επισκεψιμότητα και η λειτουργικότητά τους. Ως χώρος συμβατικής εργασίας και άμεσης παροχής εργασιών του ανάδοχου ορίζονται οι παιδικές χαρές: α)  Φηροστεφανίου, β) Μεσαριάς, γ) Επισκοπής Γωνιάς (Καμαρίου), δ) Καρτεράδου, ε) Οίας και στ) Εμπορείου

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 18 μήνες.

Ο διαγωνισμός με α/α Συστήματος 199295 θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ). Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 4/9/2023 και ώρα 17:00. Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία ηλεκτρονικής αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισμού την τέταρτη εργάσιμη ημέρα και ώρα 10:00.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη