Ορκίστηκε Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού ο Γιάννης Βρούτσης

Πραγματοποιήθηκε απόψε (28/7) ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η ορκωμοσία του βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση, ως Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Μαζί του ορκίστηκε και ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι παραιτήθηκε από την θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο Νότης Μηταράκης, επικαλούμενος “προσωπικούς λόγους”.

“Πριν λίγο ορκίστηκα Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Μεγάλη η ευθύνη, μεγάλη η τιμή, μεγάλες και οι προκλήσεις! Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου! Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για τον ελληνικό αθλητισμό, τα ιδεώδη και τις αξίες του!”, ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ορκωμοσία ο Γιάννης Βρούτσης.

Συγχαρητήρια από την ΝΔ Κυκλάδων
Σε ανακοίνωσή της, η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Κυκλάδων της ΝΔ αναφέρει:
Η ΔΕΕΠ ΝΔ Κυκλάδων συγχαίρει τον συντοπίτη μας κ. Γιάννη Βρούτση, για την τοποθέτησή του στη Κυβέρνηση, στη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού. Είμαστε σίγουροι πως το έργο που θα παράξει, θα ανταποκριθεί στο μέγιστο στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Ευχόμαστε τα καλύτερα για τη θητεία του νέου Υπουργού”.

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη