Σαντορίνη: Ανεκτέλεστα δρομολόγια πλοίων τη Δευτέρα 11/9 λόγω καιρού

Τελευταία ενημέρωση 11/9 – ώρα 13:00

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα προκαλέσουν αύριο Δευτέρα 11/9 οι βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι που θα πνέουν τοπικά στο Αιγαίο με ένταση 8-9 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το δρομολόγιο του Βlue Star Delos δε θα εκτελεστεί και το πλοίο θα παραμείνει στον Πειραιά. Το Blue Star 1 που θα αναχωρούσε στις 06:45 για Νάξο-Πάρο-Πειραιά θα παραμείνει στη Σαντορίνη και θα αναχωρήσει στις 15:30. Οι επιβάτες που είχαν εισιτήρια για αναχώρηση με το Blue Star Delos για 11/9 στις 15:30 πρέπει να αλλάξουν τα εισιτήρια τους με το Blue Star 1. Μετά από αυτή την αλλαγή, το δρομολόγιο του Blue Star 1 της Τρίτης 12/9 στις 06:45 από Σαντορίνη δεν θα πραγματοποιηθεί.

Επίσης, λόγω των ισχυρών ανέμων δε θα πραγματοποιηθεί ούτε η αναχώρηση του Thunder στις 09:20 από Σαντορίνη για Ίο-Πάρο-Μύκονο-Σύρο-Πειραιά.

Δεμένο στη Ραφήνα θα μείνει και το Superexpress που θα εκτελούσε το πρωινό δρομολόγιο για Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Ίο-Σαντορίνη και το μεσημεριανό δρομολόγιο επιστροφής από Σαντορίνη.

Θυμίζουμε ότι και η Minoan Lines έχει ανακοινώσει πως το δρομολόγιο του Santorini Palace από Πειραιά στις 09:00 για Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Θήρα-Ηράκλειο θα μείνει ανεκτέλεστο.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη