Selene Vedema 2023: Έκθεση και γευσιγνωσία του αμπελώνα της Σαντορίνης το Σάββατο 30/9

Η Selene Vedema, το διήμερο δράσεων αφιερωμένων στην οινική και γαστρονομική εξέλιξη της Σαντορίνης, ξεκίνησε σήμερα 29/9 στο εστιατόριο Selene, στα Φηρά, με εκλεκτά Wine Masterclasses με τη σφραγίδα του Γιάννη Καρακάση MW και με εντυπωσιακό δείπνο 12 σταδίων με πιάτα από όλα τα εστιατόρια του Ομίλου Katikies.

Αύριο, Σάββατο 30/9, παραγωγοί της Σαντορίνης και τα κρασιά τους θα δώσουν το “παρών” στην Κάναβα του Αγίου Ιωσήφ, για την έκθεση και γευσιγνωσία του Σαντορινιού Αμπελώνα, συστήνοντας στο κοινό τις πιο ιδιαίτερες αλλά και τις πιο χαρακτηριστικές ετικέτες τους. Διάσημες προσωπικότητες του κρασιού από το παγκόσμιο οινικό στερέωμα θα βρίσκονται επίσης εκεί για να δοκιμάσουν οι ίδιοι τα μοναδικά κρασιά του νησιού, όπως παρουσιάζονται από τους ίδιους τους παραγωγούς τους.

Η έκθεση και η γευσιγνωσία διαρκούν από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα. Είσοδος: 15 ευρώ.

Για το βράδυ του Σαββάτου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4-hands δείπνο από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef Έκτορα Μποτρίνι και τον πιο στενό του συνεργάτη και επικεφαλής του πολυβραβευμένου Etrusco της Κέρκυρας, τον σεφ Νίκο Μπίλλη.

Τέλος, το lobby εισόδου του Selene θα φιλοξενεί μέχρι τις 31/10 την ιδιαίτερη έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “Attending the Deep Sea”, υπό την επιμέλεια της εικαστικού Άννας Μαρίας Παπαδημητρίου. Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη καθημερινά 10:00-23:00.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://selene.gr/

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη