AEMY: Τα νεότερα δεδομένα για τη στελέχωση του Γ.Ν. Θήρας

Για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το φλέγον θέμα της στελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας με ιατρικό προσωπικό ενημερώνει με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της ΑΕΜΥ ΑΕ. Πιο συγκεκριμένα:

– Στις 2/10 ανέλαβε υπηρεσία ο αναισθησιολόγος κος Μιχαήλ Ναβροζίδης, μετακινούμενος από κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας και θα παραμείνει για όλο τον Οκτώβριο.

– Υπογράφηκε σύμβαση συνεργασίας (πρόσληψης) ΑΠΥ για ένα χρόνο, με τον αναισθησιολόγο κο Χρίστο Δρακόπουλο που ξεκινάει στις 10/10.

– Στις 2/10 ανέλαβε επίσης υπηρεσία ο καρδιολόγος κος Εμμανουήλ Τσικούρης, Διευθυντής Καρδιολογίας σε κεντρικό Νοσοκομείο της Αθήνας για την άμεση κάλυψη των αναγκών του ΓΝΘ.

– Οι από 29/9 παραιτήσεις δύο καρδιολόγων, έγιναν δεκτές από το ΔΣ της ΑΕΜΥ και άμεσα θα αναρτηθούν οι προσκλήσεις αντικατάστασης τους με τους γνωστούς ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς όρους.

– Με την ολοκλήρωση των προσκλήσεων πρόσληψης ιατρών με ΑΠΥ, θα υπογραφεί σύμβαση συνεργασίας (πρόσληψης) για ένα χρόνο με τον ουρολόγο κο Ανδρέα Βλάχο, που ξεκινάει στις 16/10.

– Το προσεχές διάστημα, υπογράφεται σύμβαση συνεργασίας (πρόσληψης) ΑΠΥ για ένα χρόνο, με τον παθολόγο κο Ιωάννη Λιβάνη, που ξεκινάει στις αρχές Νοεμβρίου.

– Υπογράφηκε πρόσφατα σύμβαση συνεργασίας (πρόσληψης) για ένα χρόνο με τον μικροβιολόγο κο Κάρολο Παπανίκου που ήδη εργάζεται από 19/9 στο Νοσοκομείο.

– Επαναπροκηρύσσονται οι άγονες θέσεις για 1 παθολόγο, 2 καρδιολόγους, 1 μαιευτήρα-γυναικολόγο, 1 παιδίατρο (με εμπειρία στα νεογνά) και 1 ακτινολόγο.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη