Σαντορίνη: Kids Book Fest από τις 30/10 στον Πύργο

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Πύργου διοργανώνει bazaar βιβλίου, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Εστίας Πύργου, το διάστημα 30/10-4/11.

Το bazaar θα είναι επισκέψιμο πρωινές ώρες για σχολεία, κατόπιν συνεννόησης. Για το κοινό θα ανοίγει τα απογεύματα ώρες 16:00-19:00. Εκεί, μικροί και μεγάλοι μπορούν να προμηθευτούν βιβλία των δύο συνεργαζόμενων εκδοτικών οίκων (iWrite και Εκδόσεις Διάνοια), σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας έτσι τον Σύλλογο και τις δράσεις του.

Τα παιδιά που θα επισκεφθούν την έκθεση, θα λάβουν χρωμοσελιδες, σελιδοδείκτες και αυτοκόλλητα.

Παράλληλες δράσεις
Για τα απογεύματα της Δευτέρας 30/10 και της Τρίτης 31/10 στις 16:30 έχει προγραμματιστεί στον χώρο της Εστίας ομιλία από τη Δρ. Χρυσάνθη Καρρά, εκπαιδευτικό με εξειδίκευση στον αυτισμό, με θέμα: “Μαθητές στο φάσμα του αυτισμού στην εκπαίδευση- μέθοδοι εκπαίδευσης και εκπαιδευτικό υλικό”. Η ομιλία αφορά γονείς και εκπαιδευτικούς, που θέλουν να δουλέψουν με  παιδιά είτε στο φάσμα του αυτισμού είτε σε μικρές ηλικίες, με κατασκευή απλού εκπαιδευτικού υλικού.

Τα δύο επόμενα απογεύματα, της Τετάρτης 1/11 και της Πέμπτης 2/11, ίδια ώρα και μέρος, η συγγραφέας Ελένη Παγανίδου θα παρουσιάσει το βιβλίο της “Η κυρία Ευγενία και το βάζο της ευγένειας”, σε μια δράση που περιλαμβάνει επίσης κουκλοθέατρο και διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη