Τα “Χριστούγεννα στη Σαντορίνη” έρχονται την Παρασκευή 1/12

Τα γιορτινά του ετοιμάζεται να φορέσει σε λίγες ημέρες ο ΔΑΠΠΟΣ, μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη του “Χριστουγιαννιάτικου Χωριού”, την Παρασκευή 1/12, στις εξωτερικές εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Σαντορίνης.

Ο Άη Βασίλης μαζί με τα ξωτικά θα φέρουν μαζί τους για τέταρτη χρονιά τη μαγεία των Χριστουγέννων στη Σαντορίνη και υπόσχονται πολλή διασκέδαση, παιχνίδι και εκπλήξεις που θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Γονείς και παιδιά θα έχουν τη χαρά να γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο Άγιο με τα κόκκινα, να παίξουν με τα θεματικά παιχνίδια που θα υπάρχουν στο χριστουγεννιάτικο χωριό, να πάρουν μέρος στις δράσεις, αλλά και να παρακολουθήσουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παραστάσεις στη σκηνή των εκδηλώσεων.

Φυσικά όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, αλλά και να προμηθευτούν γλυκίσματα, λιχουδιές ή κάποιο γρήγορο φαγητό και ποτό από τα περίπτερα που θα υπάρχουν στον προαύλιο χώρο.

Το “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024 και θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-22:00 και τα Σαββατοκύριακα 11:00-22:00.

Να σημειωθεί ότι η δράση “Χριστούγεννα στη Σαντορίνη” πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον φορέα του δήμου Τρικκαίων “e-trikala”, που διοργανώνει με τεράστια επιτυχία τον φημισμένο “Μύλο των ξωτικών”, και την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Η είσοδος στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” θα είναι ελεύθερη.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη