“Ανοιχτές πόρτες” στα οινοποιεία το Σαββατοκύριακο 18-19/5

Τελευταία ενημέρωση 17/5 – ώρα 22:00

Τα οινοποιεία της χώρας ανοίγουν τις πόρτες τους το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου και περιμένουν να υποδεχτούν φίλους του κρασιού και του οινοτουρισμού, για να τους ταξιδέψουν σε μεθυστικά αρώματα και γεύσεις.

Η εορταστική ανοιξιάτικη εκδήλωση “Ανοιχτές Πόρτες” διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών και τα επισκέψιμα οινοποιεία-μέλη τους. Για το συγκεκριμένο διήμερο, οι οινόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους Δρόμους του Κρασιού της Ελλάδας και να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες όπως ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές.

Διαφήμιση

Αυτή την εποχή τα οινοποιεία της Σαντορίνης λειτουργούν έτσι κι αλλιώς σε εντατικούς ρυθμούς και δέχονται καθημερινά επισκέπτες που θέλουν να ξεναγηθούν στους χώρους τους και να δοκιμάσουν ξεχωριστά κρασιά από ασύρτικο, αηδάνι και άλλες ποικιλίες του σαντορινιού αμπελώνα. Κάποια από αυτά όμως μας αποκάλυψαν τι άλλο ετοιμάζουν για τις φετινές “Ανοιχτές Πόρτες”.

– Το Κτήμα Σιγάλα, στους Μπαξέδες της Οίας, θα είναι ανοιχτό από τις 11:00 έως τις 20:00 και θα συμμετέχει στην εκδήλωση προσφέροντας έκπτωση 10% για γευσιγνωσία, φαγητό και αγορές λιανική.

– Το Οινοποιείο Βενετσάνος, στο Μεγαλοχώρι, θα είναι ανοιχτό από τις 11:00 έως τις 19:00 και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα ειδικής έκπτωσης στις αγορές τους, καθώς και πρόσβαση σε παλαιότερες εσοδείες από το οινοφυλάκειο του οινοποιείου.

– Η Santo Wines, στον Πύργο, θα προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες δωρεάν ξενάγηση (στις 12:30, 14:30, 16:30) και γευσιγνωσία κρασιών (Ασύρτικο, Καμένη, Vinsanto).


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη