Σαντορίνη: Εκδήλωση για την απονομή των Customers Choice Awards 2023 της DERTOUR GROUP

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 16/5 στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου El Greco, παρουσία δεκάδων ξενοδόχων, η απονομή των βραβείων Customers Choice Awards 2023 της DERTOUR GROUP NORDIC/APOLLO, σε συνεργασία με την DESTINATION TOURISTIC SERVICES (DTS HELLAS), Member of DERTOUR GROUP.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των οικονομικών μεγεθών των σκανδιναβικών χωρών που αποτελούν το κύριο πελατολόγιο της APOLLO NORDIC, θυγατρικής της DERTOUR GROUP, που δραστηριοποιείται στις Κυκλάδες καθώς και ένα ευρύτερο update στον τουρισμό, ενώ ακολούθησε η βράβευση διακριθέντων ξενοδοχείων του 2023. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε κέρασμα δίνοντας τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να συζητήσουν μεταξύ τους.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Τα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν είναι τα: Iris, Villa Eleftheria, Αlesahne Beach, Polydefkis, Andreas Hotel, Kamari Beach, Sigalas, Rose Bay, Santo Miramare, Mar & Mar Crown Suites, Strogili, Caldera’s Lilium, Aqua Blue, Costa Grand Resort, Naxos Resort.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Nina Hornewall, Commercial Director της APOLLO DERTOUR NORDIC, ενώ μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Γιάννης Παπαδάκης, Managing Director Greece της Destination Touristic Services (DTS HELLAS), μέλος της DERTOUR GROUP και ο Φώτης Τζιμογιάννης, Διευθυντής του γραφείου Σαντορίνης και Κυκλάδων της DTS Hellas.

Με ανακοίνωσή τους, η DTS Hellas και η APOLLO DERTOUR NORDIC ευχαριστούν όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή τους και συμμετείχαν στην εκδήλωση και εύχονται σε όλους καλό και επιτυχημένο επαγγελματικά καλοκαίρι.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη