Μπασκετική πανδαισία για τρεις μέρες στη Σύρο

Η Σύρος μετράει αντίστροφα για το πρώτο “τζάμπολ” του μεγαλύτερου FIBA 3×3 της χώρας, του Stoiximan AegeanBall Festival 2024 που θα πραγματοποιηθεί στις 28-30 Ιουνίου 2024, στην πλατεία Μιαούλη, στην Ερμούπολη.

“Η φετινή διοργάνωση έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ σε συμμετοχές και η ανταπόκριση του κόσμου είναι ήδη πολύ μεγάλη. Θα είναι ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ”, δήλωσε ο μπασκετμπολίστας Γιώργος Πρίντεζης, εμπνευστής και οικοδεσπότης του Stoiximan AegeanBall Festiv

© Stoiximan AegeanBall Festival

Η δράση ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 27/6 με μαθήματα μπάσκετ από τον θρύλο της Euroleague και πρώην αθλητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Joe Arlauckas στα νέα παιδιά της Σύρου. Την Παρασκευή 28/6 ξεκινούν οι αγώνες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Διαφήμιση

Για το Σάββατο 29/6 είναι προγραμματισμένο το συναρπαστικό Celebrity Game με καλεσμένους πολύ αγαπημένα πρόσωπα του αθλητισμού και του καλλιτεχνικού χώρου όπως Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους Πρωταθλητές, ηθοποιούς, τραγουδιστές και παρουσιαστές. Ήδη μεταξύ άλλων έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι Περικλής Ιακωβάκης, Φανή Χαλκιά, Άγγελος Μπασινάς, Νίκος Λυμπερόπουλος, Χρήστος Βολικάκης, Mitar Djuric, Δημήτρης Κυρσανίδης, Γιώργος Λέντζας, Σταύρος Σβήγκος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Πάνος Βλάχος, Αντώνης Σρόιτερ, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Κώστας Φραγκολιάς, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Τάσος Ιορδανίδης, Στέργιος Αντούλας, Νίκος Καραπέτσας, Γρηγόρης Μπάκας, Δημοσθένης Τζουμάνης και Μιχάλης Κονδύλας. Την παρουσίαση του Celebrity Game έχουν αναλάβει και φέτος η Μαρία Μπεκατώρου και ο Μάικ Φουντεδάκης.

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival 2024 θα διεξαχθεί και η VIP League, την Κυριακή 30/6, στην οποία θα βρεθούν και θα αγωνιστούν δίπλα στον Γιώργο Πρίντεζη μεγάλοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες αλλά και ξένοι αστέρες από το NBA και την Ευρώπη! Τη συμμετοχή τους έχουν επιβεβαιώσει οι: Boban Marjanovic, Θοδωρής Παπαλουκάς, Ιωάννης Μπουρούσης, Shaquielle McΚissic, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Όμηρος Νετζήπογλου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Αγραβάνης, Σωτήρης Καραποστόλου, Νίκος Γκίκας, Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, Ζώης Καράμπελας, Αναστασία Κωστάκη, Ελεάννα Χριστινάκη, Κατερίνα Σπαθάρου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Γεωργία Βελούδου, Φωτούλα Βολονάκη, Νατάσα Ντάνου, Γεωργία Νταή και Νέλλυ Μπιμπίρη.

Τόσο το Celebrity Game, όσο και η VIP League θα έχουν ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote TV.

Το πλούσιο πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης είναι διαθέσιμο εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη