Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό, ανακοινώθηκαν σήμερα οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τα ονόματα των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024, δίνοντας τέλος στην αγωνία των φετινών υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι μπορούν επισκεφθούν τη διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους καθώς και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο), ώστε να δουν το τμήμα ή τη σχολή που πέρασαν.

Όσοι είχαν εγγραφεί στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, θα λάβουν τα αποτελέσματα εισαγωγής στο Τμήμα επιτυχίας και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.

Τα αποτελέσματα των βάσεων θα αναρτηθούν εκτυπωμένα και στα Λύκεια της χώρας, χωρίς να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου, παρά μόνο ο κωδικός του και η σχολή εισαγωγής.

Τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ
Για την εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ, οι υποψήφιοι μπορούν να συνδέονται στην ιστοσελίδα του παράλληλου μηχανογραφικού https://michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr με τους κωδικούς των πανελλαδικών εξετάσεων και να πληροφορούνται για το αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχει σύνδεσμος με λίστα επιτυχόντων, η οποία περιέχει μόνο τον κωδικό εξετάσεων κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του χωρίς να αναγράφονται τα ονομαστικά στοιχεία του.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη