Πανηγύρι της Παναγίας την Τετάρτη 14/8 στο Ακρωτήρι

Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την εορτή του Ι.Ν. της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Ακρωτήρι, στον δρόμο προς τον φάρο, τα Διοικητικά Συμβούλια των Πολιτιστικών Συλλόγων Ακρωτηρίου & Αθηνών και το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ακρωτηρίου διοργανώνουν το βράδυ της Τετάρτης 14/8, αμέσως μετά τον Εσπερινό, παραδοσιακό σαντορινιό γλέντι με φαγητό και κρασί.

Θα συμμετάσχουν τα χορευτικά σχήματα του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Ακρωτηρίου και του Συλλόγου Ακρωτηριανών Θήρας, ενώ τη μουσική επένδυση της βραδιάς θα αναλάβουν οι Λοΐζος Σορώτος και Δημήτρης Δαμίγος.

Την επόμενη ημέρα, το πρωί του Δεκαπενταύγουστου, μετά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, θα σερβιριστεί πανήγυρη και άφθονο κρασί.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη