Προβολή της ταινίας “Ο Κουρσάρος του Αιγαίου” το Σάββατο 17/8 στο Μεγαλοχώρι

Την προβολή της ταινίας “Μαρίνος Κοντάρας / Ο Κουρσάρος του Αιγαίου” έχει προγραμματίσει για το Σάββατο 17/8 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου “Το Μετόχι”.

Η ταινία γυρίστηκε στη Σαντορίνη το 1947 και έχει ιδιαίτερη σημασία για τους Μεγαλοχωριανούς, καθώς προβλήθηκε στο χωριό τη δεκαετία του ’70 από τους αείμνηστους δασκάλους Γρηγόρη και Βάσω.

Πρόκειται για κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου διηγήματος του Αργύρη Εφταλιώτη, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Τζαβέλα. Πρωταγωνιστούν οι: Μάνος Κατράκης, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Πέτρος Γιαννακός, Μπίλλυ Κωνσταντοπούλου, Ανθή Μηλιάδη, Πάνος Καραβουσιάνος, Γιώργος Τζίφος, Σπύρος Καψάλης, Μανόλης Βλαχάκης, Κίμων Σπαθόπουλος,

Υπόθεση: Ο Μαρίνος Κοντάρας είναι ο φόβος και ο τρόμος των θαλασσών. Θα ερωτευθεί και θα κλέψει τη Λεμονιά, παρόλο που ο αδελφός της Γρηγόρης Φουσέκης τον καταδιώκει. Η Λεμονιά για να τον παντρευτεί, ζητάει να της υποσχεθεί ότι θα εγκαταλείψει τη θάλασσα και την παρανομία…

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Το Σάββατο 17/8 θα γίνουν δύο προβολές στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοχωρίου, δίπλα από το κοινοτικό γραφείο. Η πρώτη στις 20:30 και η δεύτερη στις 22:00.

Ο Σύλλογος απευθύνει ευχαριστίες στον βουλευτή Μάρκο Καφούρο, χάρη στην προσπάθεια του οποίου θα γίνει η προβολή της ταινίας, καθώς και στον τοπικό σύμβουλο και μέλος του Συλλόγου Γιάννη Βάιλα για την ανεκτίμητη βοήθειά του στην προβολή της ταινίας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη