ΠΑΣΟΚ: Επίσημη ανακήρυξη των υποψηφίων για το αξίωμα του Προέδρου

Στην ανακήρυξη των υποψηφίων για το αξίωμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κατά την εκλογική διαδικασία της 6ης Οκτωβρίου 2024, προχώρησε σήμερα η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του κόμματος.

Προηγήθηκε ο προβλεπόμενος έλεγχος υπογραφών που κατατέθηκαν στην Επιτροπή, διαπιστώνοντας πως οι έξι υποψήφιοι πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει το Καταστατικό και συγκεκριμένα τη συγκέντρωση υπογραφών είτε του 15% των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, είτε της συγκέντρωσης 5.000 υπογραφών μελών. Σημειώνεται ότι όλοι οι υποψήφιοι κατέθεσαν μοναδικές υπογραφές πολλαπλάσιες του προβλεπόμενου ορίου για την ανακήρυξή τους.

Διαφήμιση

Υποψήφιοι ανακηρύσσονται οι:

  • Νίκος Ανδρουλάκης
  • Παύλος Γερουλάνος
  • Νάντια Γιαννακοπούλου
  • Άννα Διαμαντοπούλου
  • Χάρης Δούκας
  • Μιχάλης Κατρίνης
Διαφήμιση

Η ΕΔΕΚΑΠ καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής “να συμβάλουν για τη διασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής συμμετοχής όλων των μελών και φίλων του Κινήματος στη διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση, όπως πρώτο το ΠΑΣΟΚ καθιέρωσε”.

“Στην κρίσιμη αυτή πολιτική συγκυρία που το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αυξάνει δυναμικά τις δυνάμεις του, η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος”, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη