22.5 C
Santorini
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Δήμος Θήρας: Εγγραφές στα τμήματα παραδοσιακών χορών

Share

Το Τμήμα Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου Θήρας ανακοίνωσε την έναρξη εγγραφών στα τμήματα παραδοσιακών χορών για την εκπαιδευτική χρονιά 2024-2025, όπου  ενήλικες και παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν και να γνωρίσουν χορούς από όλες περιοχές της πατρίδας μας.

Στο τμήμα παραδοσιακών χορών για παιδιά μπορούν να εγγραφούν μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ενώ στο τμήμα ενηλίκων δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Τα μαθήματα του παιδικού τμήματος ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου 2024 και θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 19:30, ενώ τα μαθήματα ενηλίκων ξεκινούν στις 3 Οκτωβρίου 2024 και θα διεξάγονται κάθε Πέμπτη στις 19:30, υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου Σταματίνας Ξιάρχου, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου Σαντορίνης.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 και θα πραγματοποιούνται έως και τις 15 Οκτωβρίου 2024. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν απευθείας την αίτηση εγγραφής τους στα Γραφεία Διοίκησης του Τμήματος Αθλητισμού Πολιτισμού Δήμου Θήρας καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:39-19:30, είτε να την στέλνουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση tapthiras@thira.gov.gr.

Αίτηση εγγραφής στο παιδικό τμήμα | Αίτηση εγγραφής στο τμήμα ενηλίκων

Η συμμετοχή στα μαθήματα είναι δωρεάν, ενώ κατά την υποβολή των αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2286024828.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη