Σαντορίνη: Ζωντανή μετάδοση της συναυλίας για τα Τέμπη στο Εμπορείο

Το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων ενέκρινε χθες ομόφωνα το αίτημα του συλλόγου “Τέμπη 2023” για άδεια λειτουργίας υπηρεσίας streaming της μεγάλης συναυλίας μνήμης των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 11/10, ώρα 19:00, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, στην Αθήνα.

Στη συναυλία θα πάρουν μέρος οι καλλιτέχνες: Φοίβος Δεληβοριάς, Κοινοί Θνητοί,  Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Τάνια Τσανακλίδου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, δεκάδες δήμοι της χώρας θα προβάλλουν σε γιγαντοοθόνη μέσω live streaming τη συναυλία. Στη Σαντορίνη, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπορείου Θήρας και της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου Θήρας, η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά στην πλατεία του Εμπορείου.

“Ενώνουμε τις φωνές μας με κάθε γωνιά της χώρας και τραγουδάμε παρέα με όσους θα βρεθούν στην σπουδαία αυτή πρωτοβουλία των συγγενών θυμάτων/τραυματιών των Τεμπών και αγαπημένων καλλιτεχνών”, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εμπορείου.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη