Οι ΛΕΟΝΤΕΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό

Ο Αθλητικός Σύλλογος Σαντορίνης ΛΕΟΝΤΕΣ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο “Δ. Τόφαλος” στην Πάτρα 10-11-12/05/2013 με τους εξής αθλητές: Φουστέρης Φώτιος -59 Εφήβων, Μιχαηλίδης Μπαρακάτ Αλαντίν -55 Εφήβων, Ζοχιός Γεώργιος -73 Εφήβων, Αλεφραγκή Νικολέτα -52 Νεανίδων.

Η σχετική ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου συμπληρωματικά αναφέρει:

“Γυρίσαμε από την Πάτρα με πολύ ωραίες αναμνήσεις, από ωραίους και δυνατούς αγώνες σε ένα πολύ όμορφο κλειστό. Έγινε ένα πολύ δυνατό Πρωτάθλημα και μια εξίσου εντυπωσιακή διοργάνωση. Αισθανθήκαμε πολύ ωραία από όλα τα παιδιά του συλλόγου που αγωνίσθηκαν, όλα τους προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ελπίζουμε κάποτε να ανταμειφθούν οι κόποι τους. Είμαστε ικανοποιημένοι που έχουν ένα υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο και είναι πολύ καλοί αθλητές και χαρακτήρες.

Ο θρίαμβος από την αποτυχία είναι πολύ κοντά και αυτό βέβαια ισχύει για όλα τα παιδιά που αγωνίζονται. Δυστυχώς σε εμάς δεν χαμογέλασε καθόλου η τύχη, δεν μπορούμε να πούμε όμως ότι αποτύχαμε. Οι συγκινήσεις από τους αγώνες των παιδιών ήταν πολύ μεγάλες και θα μας μείνουν αξέχαστες. Γυρίζουμε με ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε.”

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη