Ενημερωτική εκδήλωση για την υπό ίδρυση Ακαδημία Μυθολογίας, Φιλοσοφίας και Αρχαιολογίας το Σάββατο

Σύμφωνα με ενημέρωση-πρόσκληση που λάβαμε από την κα Νεφέλη Ρούσσου – Χάλαρη, θα πραγματοποιηθεί στον συνεδριακό χώρο της Ένωσης Θηραϊκών Προϊόντων, το Σάββατο 22 Ιουνίου, στις 19.00, από τον κ. Νίκο Σικλόλγου παρουσίαση της υπό ίδρυση Ακαδημίας Μυθολογίας, Φιλοσοφίας και Αρχαιολογίας, στην περιοχή γύρω από τον Όλυμπο, με παραρτήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας, και με επιθυμία και στόχο να ιδρυθεί και στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με την παραπάνω ενημέρωση ο κ. Νίκος Σικλόγλου είναι “ο εμπνευστής του οράματος ίδρυσης ενός πρότυπου ιδρύματος ανωτάτων σπουδών, στον τομέα της μυθολογίας, της αρχαιολογίας και της φιλοσοφίας, ενός ιδρύματος που   θα αποτελέσει αστείρευτη πηγή γνώσης και μοναδικής εμπειρίας για σπουδαστές , ερευνητές και καθηγητές από ολόκληρο τον κόσμο.

Σχετικά με τον κ. Νίκο Σικλόγλου στην ενημέρωση-πρόσκληση αναφέρονται επίσης τα εξής:

“Πρόκειται για τον Dr. Νίκο Σικλόγλου, ιατρό στη Ρώμη, πρόεδρο του διεθνούς Αριστοτέλειου Ινστιτούτου που ιδρύθηκε στη δεκαετία του 1990 και είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός. Το διεθνές αυτό Ινστιτούτο, συνεργάζεται με πολλά διεθνή Ινστιτούτα και Πανεπιστήμια.

Ο Dr.Ν.  Σικλόγλου φιλοδοξεί τώρα να πραγματοποιήσει το όραμά του της ίδρυσης της Ακαδημίας Μυθολογίας, Φιλοσοφίας και Αρχαιολογίας, στην περιοχή γύρω από τον Όλυμπο, με παραρτήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας και πιθανόν και στη Σαντορίνη. Έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γύρω από τον Όλυμπο και την Πιερία, αλλά κυρίως έχει συμπαραστάτες πολλούς επώνυμους και μη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σας καλούμε λοιπόν στη συνάντηση-ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό της Ένωσης Θηραϊκών προϊόντων στον Πύργο, αυτό το Σάββατο 22 Ιουνίου και ώρα 7 μ.μ.”

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη