Φωτογραφίες από Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας με θέμα: “Εικόνες από Μεσσαριά”

Tην Τετάρτη 26 Ιουνίου, στο Markezinis Suites Σπύρου Πατηνιώτη στη Μεσαριά, πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας με θέμα: “Εικόνες από Μεσαριά” της Φωτογραφικής Ομάδας του ΕΠΑ.Λ. Θήρας.

Πολλοί φίλοι της φωτογραφίας απόλαυσαν πολύ όμορφες εικόνες από τη Μεσαριά με ζωντανή μουσική στον πολύ ωραίο χώρο του Markezinis Suites Σπύρου Πατηνιώτη.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος του Δήμου Θήρας και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαριάς “Ο Άγιος Δημήτριος” κος Νικόλαος Καμπουράκης και ο συντονιστής και υπεύθυνος της φωτογραφικής ομάδας του ΕΠΑ.Λ. Θήρας κος Αθανάσιος Σκουλουδάκης.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης στους συμμετέχοντες των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων Φωτογραφίας τα οποία ήταν εγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κυκλάδων.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως 10 Σεπτεμβρίου 2013 με ώρες λειτουργίας 10:00 – 22:00 καθημερινά.

Την έκθεση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαριάς “Ο Άγιος Δημήτριος” στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων.

Είναι η τρίτη κατά σειρά φετινή έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας του ΕΠΑ.Λ Θήρας ενώ παράλληλα συνεχίζεται ως τις 10 Σεπτεμβρίου και η έκθεση φωτογραφίας με θέμα: “Γαστρονομία” στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
(μικρή αναμονή για να εμφανισθούν οι φωτογραφίες,
με τα βελάκια κινείστε από τη μία φωτογραφία στην άλλη)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη