“Η νεράιδα Πραλίνα και το μαγικό Φουντούκι” το βράδυ του Σαββάτου στην Κάναβα Ρούσσος

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων, ο Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι”, αύριο Σάββατο 29/6 και ώρα 21:00 στην Κάναβα Ρούσσος, θα παρουσιαστεί η παιδική παράσταση “Η νεράιδα Πραλίνα και το μαγικό φουντούκι”.

Πρόκειται για μια μουσικοθεατρική διαδραστική παράσταση για παιδιά και εφήβους (5-15 ετών), η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Κλειώς Φανουράκη.

Η νεράιδα Πραλίνα, όταν πέταξε για πρώτη φορά πάνω από τη Χώρα της Σοκολάτας, μαγεύτηκε από τα σοκολατένια ποτάμια και τα βουνά και αποφάσισε να “μεταναστεύσει” εκεί. Με μια θυσία ωστόσο: στην είσοδο της Χώρας παρέδωσε όλα τα μαγικά της φτερά και για αντάλλαγμα, της έδωσαν φύλακα και οδηγό για τη νέα ζωή της, το μαγικό φουντούκι.

Η φιλία έγινε ζωτικό και αναπόσπαστο μέρος της ζωής τους. Σε μια μεγάλη γιορτή όμως, η Πραλίνα έχασε τον αγαπημένο της φίλο… Η απώλεια αυτή, την έχει στενοχωρήσει πολύ. Ωστόσο, η ίδια η απουσία του φίλου της, την κινητοποιεί για να τον βρει. Το ατομικό της ταξίδι ξεκινάει από τη στιγμή που αποφασίζει να ενεργοποιήσει τις εσωτερικές της δυνάμεις… Η αγάπη και η επικοινωνία με το περιβάλλον παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ορατοί, αόρατοι φίλοι και συμπαραστάτες, πολλή μουσική, τραγούδια και μαγευτικές εικόνες συνθέτουν το πιο γλυκό σκηνικό!

Η παράσταση διοργανώνεται από την Amusic FREEater, μια έμπειρη ομάδα καλλιτεχνών, θεατρολόγων, και εκπαιδευτικών που οργανώνει θεατρικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ και εκπαιδευτικά προγράμματα με ιδιαίτερη δράση στις ομάδες των παιδιών και των εφήβων. Με τη νεράιδα Πραλίνα και το μαγικό Φουντούκι στόχο έχει τη δημιουργική, τη διαδραστική συμμετοχή των παιδιών και των εφήβων στην παράσταση και τη βιωματική αξιολόγηση των ερωτημάτων που απασχολούν τους ήρωες.

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη