Προγραμματική σύμβαση Δήμου, Λιμενικού Ταμείου και Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης

Την έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θήρας, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας και της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης “ΣΥΝ+ΕΡΓΩ” αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο σε πρόσφατη συνεδρίασή του.

Αντικείμενο της σύμβασης αποτελεί η ανάθεση στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “ΣΥΝ+ΕΡΓΩ” όλων των απαραίτητων εργασιών/υπηρεσιών για την διαχείριση της χερσαίας ζώνης των λιμένων της νήσου Σαντορίνης.

Ενδεικτικά κι όχι περιοριστικά, σύμφωνα με την απόφαση, οι εργασίες που θα ανατεθούν στην “ΣΥΝ+ΕΡΓΩ” έγκεινται στην συντήρηση και καθαριότητα της χερσαίας ζώνης των λιμένων, στην προστασίας του περιβάλλοντος και στην εν γένει διασφάλιση της ορθής λειτουργίας των λιμανιών της νήσου Θήρας.

Για την υλοποίηση των ανωτέρω παρεχόμενων υπηρεσιών η “ΣΥΝ+ΕΡΓΩ” επιχείρηση θα έχει ή θα προσλάβει και θα παρέχει στο Λιμενικό Ταμείο:
• Επτά (7) υπαλλήλους καθαριότητας για χρονικό διάστημα 8 μηνών
• Πέντε (5) εργάτες καθαριότητας για χρονικό διάστημα 12 μηνών
• Έναν (1) Τοπογράφο – μηχανικό για χρονικό διάστημα 12 μηνών
• Τέσσερις (4) υπαλλήλους γενικών καθηκόντων χρονικό διάστημα 12 μηνών
• Δύο (2) επόπτες καθαριότητας για χρονικό διάστημα 12 μηνών

Είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Θήρας υπογράφει προγραμματική σύμβαση με Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που μάλιστα με έδρα σε άλλη περιοχή της χώρας, συγκεκριμένα στους Αγίους Αναργύρους Αττικής.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι, όπως αναφέρεται στο “Διαύγεια”, η συγκεκριμένη Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση έχει συνάψει προγραμματικές συμβάσεις παροχής προσωπικού και με άλλους Δήμους της χώρας αλλά με άλλες ειδικότητες, όπως για παράδειγμα:

– με τον Δήμο Παγγαίου όπου αναλαμβάνει την υποχρέωση να διαθέσει το κατάλληλο προσωπικό για τη συμπλήρωση της σύνθεσης των Δημοτικών Φιλαρμονικών και του Μουσικού Εργαστηρίου από μουσικούς για την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε προγράμματα ερασιτεχνικής δημιουργίας και

– με τον Δήμο Μεταμόρφωσης όπου θα παρέχει νηπιαγωγούς, βρεφονηπιοκόπους, βοηθούς βρεφονηπιοκόμους και μαγείρους

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη