Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων υποφήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΞΕΕ

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, με ανακοίνωσή της ενημερώνει τα μέλη της ότι στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου συμμετέχει ως υποψήφιος ο Πρόεδρός της κ. Εμμανουήλ Καραμολέγκος.

Η ψηφοφορία θα γίνει ηλεκτρονικά το διήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2013 (Κυριακή και Δευτέρα). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκλογική διαδικασία μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα http://ekloges.grhotels.gr/

Η Ένωση Ξενοδόχων καλεί του ξενοδόχους του νησιού να ψηφίσουν μαζικά τον κ. Εμμανουήλ Καραμολέγκο έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η εκλογή του στο Δοικητικό Συμβούλιο του ΞΕΕ.

Η παρουσία εκπροσώπου της Σαντορίνης στο όργανο λήψης αποφάσεων του ΞΕΕ θα δώσει τη δυνατότητα να προωθούνται ζητήματα που ευνοούν την τουριστική ανάπτυξη του νησιού προς την κατεύθυνση ενός ποιοτικότερου τουρισμού, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και μια σειρά άλλα θέματα θεσμικού χαρακτήρα.

Η σημερινή άκρως ανταγωνιστική τουριστική πραγματικότητα στην Ελλάδα δεν επιτρέπει να μην υπάρχει εκπρόσωπος της Σαντορίνης σε χώρους, όπως το ΞΕΕ, όπου διαμορφώνονται αποφάσεις για το μέλλον του Ελληνικού τουρισμού.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη