Εκλογές ΞΕΕ: Τα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν – και επισήμως – από το Ξενοδοχεικαό Επιμελητήριο τα συνολικά αποτέλεσματα των αρχαιρεσιών για την εκλογή του νέου Διοικητικού του Συμβουλίου, για την περίοδο 2014 – 2017.

Υπενθυμίζεται ότι για πρώτη φορά οι εκλογές διεξήχθησαν ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εφαρμόστηκε ένα πρωτοποριακό σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που ανέπτυξε το Εθνικό ίδρυμα Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), μέσω του οποίου αφενός μεν, διασφαλίστηκε κατ’ απόλυτο τρόπο το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας και απλουστεύτηκε σημαντικά η συμμετοχή των μελών, αφετέρου δε, εξοικονομήθηκαν σημαντικότατοι πόροι.

Το “ατλαντίς” έχει ήδη δημοσιεύσει τα αποτελέσματα για τις Κυκλάδες σύμφωνα με τα οποία εκλέχτηκαν:
– Για τα ξενοδοχεία 3, 4 και 5 αστέρων: ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Μανώλης Καραμολέγκος και ο γνωστός από την πρωτοβουλία για το “Ελληνικό Πρωϊνό”, Γιώργος Πίττας, από την Πάρο.
– Για τα ξενοδοχεία 1 και 2 αστέρων ο Γιάννης Μαργαρίτης από τη Νάξο

Τα συνολικά αποτελέσματα, για ολόκληρη την Ελλάδα, μπορείτε να τα διαβάσετε στο πρακτικό της εφορευτικής επιτροπής που είχε την ευθύνη της εκλογικής διαδικασίας και που είναι διαθέσιμο εδώ: praktiko_eklogon_xee_2013

Το νέο Διοικητικό συμβούλιο αναλαμβάνει τα καθήκοντα του στις 15 Ιανουαρίου 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη