Οι προσεχείς εκδηλώσεις της Εστίας Πύργου

Με τις ευχές του για καλή χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εστία Πύργου Καλλίστης Θήρας ενημερώνει για τις προσεχείς εκδηλώσεις του:

– Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια χοροεσπερίδα που ο σύλλογος συνδιοργανώνει με τον Αθλητικό Όμιλο Πύργου στην ταβέρνα Πύργος. Το μουσικό και χορευτικό κομμάτι της βραδιάς θα αναλάβουν το συγκρότημα THIRAIOI BAND και τα χορευτικά σχήματα της Εστίας.

Τιμή εισιτηρίου 25 ευρώ και 15 ευρώ για τα παιδιά. Το εισιτήριο θα είναι και λαχνός για την κλήρωση των δώρων, προσφορά του συλλόγου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πύργου. Το ίδιο βράδυ θα γίνει και η κοπή της βασιλόπιτας της Εστίας.

– Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο εντευκτήριο του συλλόγου θα δοθούν δύο παραστάσεις του Θιάσου Σκιών Τάσου Γεωργίου στις 11:00 και στις 15:00. Οι παραστάσεις είναι προσφορά της Εστίας δωρεάν για τα παιδιά του σχολείου Πύργου και τα μέλη του συλλόγου.

– Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου ώρα 10:00 έως 15:00, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μέχρι την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη