Ο Ιωνικός στο δρόμο του ΑΟ Θήρας και για το κύπελλο βόλεϊ

ao_thiras_8dec13Αντιμέτωπο με την γνώριμη ομάδα του Ιωνικού έφερε τον ΑΟ Θήρας η κλήρωση της 3ης αγωνιστικής για την β’ φάση του Κυπέλλου Γυναικών στο βόλεϊ. Οι δύο ομάδες, που συναντήθηκαν και την περασμένη εβδομάδα για το πρωτάθλημα της Α2 (όπου επικράτησε ο ΑΟ Θήρας με 3-1 σετ), θα αναμετρηθούν για το κύπελλο την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στην έδρα του Ιωνικού.Ο αγώνας χαρακτηρίζεται ντέρμπι.

Σημειώνεται ότι για την προηγούμενη αγωνιστική ο ΑΟ Θήρας είχε κληρωθεί να αντιμετωπίσει την Τελχινίδα. Ωστόσο η ομάδα από τη Ρόδο παραιτήθηκε και έτσι ο ΑΟ Θήρας πέρασε στην επόμενη αγωνιστική χωρίς αγώνα.

Τα άλλα ζευγάρια που προέκυψαν μετά την κλήρωση είναι:
Θρίαμβος – ΕΑ Λάρισας
ΝΑΟ Σούδας – Αστέρας Αγίου Δημητρίου
Ανατόλια – Ν. Βότσης
Ηρακλής Ιωαννίνων – Άρης

Οι πέντε ομάδες που θα προκριθούν θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση, στην οποία θα συμμετάσχουν και οι έντεκα ομάδες της Α1 Γυναικών που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο θεσμό.

Ωστόσο, στα του πρωταθλήματος της Α2, θυμίζουμε ότι ο ΑΟ Θήρας αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 19:00 εντός έδρας την ομάδα του Αστέρα Αγ. Δημητρίου. Η προπονήτρια Ελένη Μεμετζή έχει όλες τις παίκτριες ετοιμοπόλεμες, πλην της Μαριάννας Ψυλλάκη που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τραυματισμό στο γόνατο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη