Tae Kwon Do Πανιωνίου: Εξετάσεις ζωνών και κοπή πίτας

exetaseis_panionios_tkdΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9/2/2014 οι εξετάσεις ζωνών των μικρών αθλητών Tae Kwon Do του Πανιωνίου ΓΣ Σαντορίνης, στην αίθουσα “Έλλη Μυστακίδου” του ΔΑΠΠΟΣ, υπό το βλέμμα του προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, κ. Νίκου Παπαδέα, και της προπονήτριας του συλλόγου, κας Μαρίας Τσουκνίδου.

Ο κ. Παπαδέας έμεινε ικανοποιημένος από το επίπεδο των αθλητών, αναφέρθηκε στις πρόσφατες επιτυχίες του Συλλόγου και απευθυνόμενος στους γονείς των αθλητών, τους συνεχάρη για την έμπρακτη στήριξή τους στον Σύλλογο.

Στο τέλος των εξετάσεων δόθηκαν τα πιστοποιητικά διπλώματα των αθλητών με τις αντίστοιχες ζώνες.

Panionios_kopi_pitasΛίγες ημέρες μετά, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου το τμήμα Tae Kwon Do του Πανιωνίου έκοψε την πίτα του. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, με την παρουσία της αγωνιστικής ομάδας αλλά και πολλών μικρών αθλητών, ο Σύλλογος βράβευσε αθλητές που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι:

1) Κωνσταντίνος Φωκάς, για το αργυρό μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά στην Βουλγαρία και τη συμμετοχή του στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ.
2) Γιώργος Καραμολέγκος, για το χάλκινο μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά στην Βουλγαρία και για την δύο φορές συμμετοχή του στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ.
3) Γιώργος Ζήκας, για το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Περιστέρι.
4) Άννα Καραμολέγκου, για το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στα Ιωάννινα.
5) Κωνσταντίνα Χαμπέου, για το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στα Ιωάννινα

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Βαλάντης Βλαβιανός. συνεχάρη τόσο τους αθλητές για τις Πανελλήνιες και Πανευρωπαϊκές τους διακρίσεις όσο και τους γονείς για την αμέριστη εμπιστοσύνη που δείχνουν στον ιστορικό Σύλλογο του νησιού.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη